HongKong
Blijf op de hoogte en volg Berry en Annemie
18 Oktober 2007 | China, Peking
Na de handbagage gedumpt te hebben en door de douane te zijn gegaan, zijn we met de Airport Express naar HongKong stad gegaan. Daar verder met een bus (een echte toeristenbus, denk aan Londen) om naar een oude kabeltram te gaan. Deze bracht ons naar een schitterend uitkijkpunt. Helaas is het niet helemaal helder vandaag, wel warm en af en toe zon, maar erg veel smog.
We hebben genoten van het mooie uitzicht.
Daarna weer met de tram, bus en trein terug naar het vliegveld waar we nu weer ingecheckt hebben en al weer door de dounae zijn. Over een uurtje of 2 vertrekken we richting Auckland. De vermoeidheid valt nog mee, maar zal zo meteen in het vliegtuig wel toeslaan.
Groetjes van ons uit HongKong!!
18 Oktober 2007 - 10:10
Jeroen:
hallow ouders en vrienden
Hoe was hongkong zelf ???
beetja ala singapore of rook ut iets beter:P en ook zoon drukte?
groetjes Jeroen -
18 Oktober 2007 - 10:24
Janny:
Wow...Hong Kong..en ook een kippenkopje of broodje hond genuttigd daar??!
Tot 'lees' in Auckland.
(12 Uur verschil met ons!...dag en nacht.) -
18 Oktober 2007 - 11:12
Roosje:
Hallo, het 1e gedeelte zit erop voor jullie hopelijk is het 2e gedeelte net zo voorspoedig als het 1e gedeelte. En dan zijn jullie in Auckland en gaat het echte werk beginnen. Om de site te volgen wordt steeds leuker ik ga er dan ook elke dag op kijken om alles te volgen.
groetjes roosje -
18 Oktober 2007 - 14:10
Johan En Els:
Hallo reizigers,
Fijn dat het eerste gedeelte van de reis goed is gegaan, de tijd gaat voor jullie zo wel snel met het inhalen van het tijdsverschil. Nog geslapen in het vliegtuig? Het zal wel een gekrioel zijn geweest daar in HongKong.
We wachten vol ongeduld op jullie volgende berichtje en foto's.
groetjes Els -
18 Oktober 2007 - 16:04
Martijn:
Hey pap, mam, Theo en Manita.
Leuk berichtje!! hoe is het daar met de benauwdheid?
Ik vertrek over een paar uurtjes naar Zweden.. dus ik zal 10 dage de mail niet kunnen lezen...
Naja, ik ga jullie missen, en maak het er niet te bond.. ;-)
Dikke Knuffel!! -
18 Oktober 2007 - 16:20
De Vermeulentjes:
Heej Vinkjes & Theo en Manita , hoe is ie daar in het verre HongKong lijkt me geweldig daar, alleen jammer dat het niet helemaal helder is en veel smog , mischien lijkt dat wel hetzelfde alsof je formaline in het brengen bent zonder masker en pak , veel plezier en geniet ervan groetjes van G.J. en de rest. -
18 Oktober 2007 - 18:44
Anneke:
Hoi lieverds,
Heb het bericht al weer voorgelezen aan de Hamert. Vonden ze geweldig. Wij trouwens ook. Morgen weer bekend terrein voor jullie. Heerlijk toch. Flink snuiven daar na het benauwde Hong Kong. Tot schrijfs. xxxxx