Vakantie zo goed als voorbij
Blijf op de hoogte en volg Berry en Annemie
30 November 2007 | Fiji, Suva
We kunnen vandaag dus nog lekker genieten van de laatste dag aan het strand, in de zee, en de Fiji time: alles erg rustig.
Wat hebben we nog gedaan de laatste dagen: nou, gerust en bijgekomen, gelezen!, gesnorkeld en schitterende vissen voorbij zien komen, een korte duikles gehad in het zwembad (Berry, Theo en Annemie!), en in de zee voor echies gedoken (Berry en Theo natuurlijk) en daar hebben ze zoveel moois gezien, niet te beschrijven, maar ook een paar haaien op 3 meter afstand. Wauw. Het krijgt weer een plaatsje hoog in de top 10 van de vakantie!
Dit wil helaas wel zeggen dat een ander hoogtepunt dan van die plaats gestoten wordt :-)
We hebben het buurdorpje bezocht, waar veel medewerkers van het resort wonen. Erg indrukwekkend en mooi om te zien hoe de mensen daar leven.
Gisteravond afgesloten met een lovo-avond (Hangi in Nieuw-Zeeland: een bepaalde manier van eten bereiden in de grond), en het cava-ritueel. Dat moeten we thuis maar eens goed uitleggen :-)
Hier laten we het nu bij. We gaan nog even genieten van vandaag en dan op terug naar (bijna) jullie allemaal.
We willen jullie nog even hartelijk bedanken allemaal voor het volgen van onze reis en voor jullie reacties allemaal. Het goede leventje is nu bijna voorbij en we moeten er nog even niet aan denken dat we maandag er weer aan moeten geloven. Maar het is niet anders.
Zie jullie allemaal heel gauw.
Janny: helaas geldt dit niet voor jou.
Geniet maar lekker van het koude weer, heeft ook zijn charmes toch :-)
We spreken elkaar gauw weer op MSN.
Heel veel groeten allemaal en tot zaterdag. We landen rond 12.45 uur met vlucht KL0602 uit Los Angeles. Hoye wah.
30 November 2007 - 02:33
Janny:
He...kon me gewoon opwarmen aan de computer, bij het zien van jullie foto's! :-)
Jazeker, we genieten echt wel van die winters hier, zo waren de winters vroeger in Nederland. Als ik de verhalen van de opa's en oma's moet geloven!
Zwaai je even, als je over Amerika vliegt, ik zal naar jullie uitkijken!
Have a safe trip,
tot op msn en bedankt dat we mee mochten reizen.
Lotte, Pim, Wies, Ton en Janny -
30 November 2007 - 05:47
Richard:
zucht#onze vakantie ook weer bijna voorbij!:( -
30 November 2007 - 09:04
Theo Manita:
Hoihoi
staan we alweer op het vliegveld en beginnen aaan de terugreis. Het was SUPER.!!!! Tot dalijk, wij zitten 13A en B voor het geval je ons kwijt bent.
p.s. let op dat we niet te dicht biij die Duitse schreeuwlelijk komen te zitten.
BULAAAAAAAAAAAAAAAAA -
07 December 2007 - 21:24
Angele:
leuke foto's en kunnen jullie nu echt goed duiken volgens het brevet moet dit nu lukken. -
07 December 2007 - 21:30
Angele:
Een hele goede reis naar Nederland en welkom in Geijsteren.