Vanuit Coromandel - Reisverslag uit Coromandel, Nieuw Zeeland van Berry en Annemie Vink - WaarBenJij.nu Vanuit Coromandel - Reisverslag uit Coromandel, Nieuw Zeeland van Berry en Annemie Vink - WaarBenJij.nu

Vanuit Coromandel

Blijf op de hoogte en volg Berry en Annemie

24 Oktober 2007 | Nieuw Zeeland, Coromandel

Nou, we hebben weer even een hoop te vertellen. Gisteren zijn we in Paihia aan boord gegaan van de Mack Attack. Dit is een powerboot die dus heel hard kan varen (tot 60 km per uur) en dan heel hard op de golven slaat. Het doel van de tocht was de Hole in the Rock en de Cathedral Cave. In de Bay of Islands liggen zo'n 140 eilanden. Hier zijn we doorheen gevaren en het laatste eiland (Percy Island) heeft een gat in de rots, de zgn. Hole in the Rock, en tevens een hele grote grot, de Cathedral Cave. De tocht er naar toe was al een belevenis, maar om dit te zien was helemaal prachtig. Op de terugweg kregen we als toetje zelfs een groep dolfijnen om ons heen. Wat blijft dat toch een supergezicht. Ze gaven een complete show voor ons, ze zwommen vlak langs de boot en sprongen zelfs een paar keer in het water: Super gewoon. Het weer was geweldig!!! Lekker zo'n 23-24 graden, en we hebben lekker in korte broek en t-shirt rondgelopen. En ja Twan, we zijn in Russell uitgestapt en hebben daar lekker rondgelopen en het oudste kerkje van N-Zeeland bekeken. Daarna met de Ferry terug naar Paihia gegaan.
Toen afscheid genomen van de Bay of Islands en al een stukje afgezakt naar beneden. In Whangarei zijn we eerst naar de watervallen van Whangarei gegaan. Een hele mooie waterval, Hier hebben we overnacht.
Vandaag hebben we een reisdag gehad. De Coromandel met zijn Hot Water Beach en Cathedral Cove is hier het doel.
Door Auckland gereden, maar het was niet druk dus dat viel mee.
Nu staan we net boven het plaatsje Coromandel op de camping. Aan de zee, maar helaas is het weer sinds eind vanmiddag wat triester. Het miezert.
Maar dat mag de pret niet drukken.
Janny: wat fijn dat je ons zo volgt. En het is hier over het algemeen erg rustig. Alleen wat minder met Labour Day afgelopen maandag, aangezien dat een nationale feestdag was. Lekker rustig vinden wij dat.
Zowiezo fijn om jullie berichtjes te lezen. Houden jullie ons ook een beetje op de hoogte.
En Richard: denk eraan. Voeten van het bureau!!

Helaas zijn er bij deze camping geen mogelijkheden om foto's erbij te zetten. Jammer. We hebben weer een paar hele mooie er tussen zitten.

Veel groetjes van ons down under.

• 24 Oktober 2007 - 10:26

Janny:

...dolfijnen in het water..dat spreekt helemaal tot de verbeelding:schitterend!
    Geniet van de mooie dagen, wij hebben de zomer nu definitief achter de rug. Fall has arrived!

Weet je, het is ook heel leuk om de berichtjes van de anderen te lezen! Ik zie namen voorbij schieten die ik ook nog ken uit onze 9 jaar Geijsteren.
    Ff de groetjes doen: HALLO, GEIJSTEREN! :D

oxox van ons uit Michigan!

• 24 Oktober 2007 - 17:01

Anneke:

Hoi lieverds,
    Fijn dat jullie zo'n mooi weer hebben. Hier heeft het al gevroren.Brrrrr. Als ik het goed begrijp wordt dat weer een avondje film kijken. Verheug me er nu al op. Tot schrijfs. xxxxxx

• 24 Oktober 2007 - 17:04

G.J.:

Heej leuk om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben daar aan de andere kant, hier (in geijsteren)loopt alles als een tierelier,(wat dat ook mag zijn), geniet ervan , en wat betreft Richard,Hij is nog niet betrapt met z'n hoeven op het bureau, wel met zijn hoofd (slapend) maar dat mag de pret niet drukken, GRAPJE !!!!! Groeten uit het voor jullie zeer verre Swolgen City.

Berry en Annemie

Dit is een beetje ons reizen weblog geworden. In eerste instantie aangemaakt voor onze verre reis naar Nieuw Zeeland en Fiji. Maar daarna ook gebruikt voor onze vakanties naar Italië, Curacao en voor Noorwegen. 2011 stond in het teken van diverse korte tripjes: Sauerland, Ierland, zomervakantie is geworden Frankrijk en dan nog Zweden en Rome. Onze korte vakantie naar USA is verzet van 2008 en is nu ingepland voor april 2012! We proberen zoveel mogelijk vlaggetjes van verschillende landen te sparen :-)