Vanuit Coromandel
Blijf op de hoogte en volg Berry en Annemie
24 Oktober 2007 | Nieuw Zeeland, Coromandel
Toen afscheid genomen van de Bay of Islands en al een stukje afgezakt naar beneden. In Whangarei zijn we eerst naar de watervallen van Whangarei gegaan. Een hele mooie waterval, Hier hebben we overnacht.
Vandaag hebben we een reisdag gehad. De Coromandel met zijn Hot Water Beach en Cathedral Cove is hier het doel.
Door Auckland gereden, maar het was niet druk dus dat viel mee.
Nu staan we net boven het plaatsje Coromandel op de camping. Aan de zee, maar helaas is het weer sinds eind vanmiddag wat triester. Het miezert.
Maar dat mag de pret niet drukken.
Janny: wat fijn dat je ons zo volgt. En het is hier over het algemeen erg rustig. Alleen wat minder met Labour Day afgelopen maandag, aangezien dat een nationale feestdag was. Lekker rustig vinden wij dat.
Zowiezo fijn om jullie berichtjes te lezen. Houden jullie ons ook een beetje op de hoogte.
En Richard: denk eraan. Voeten van het bureau!!
Helaas zijn er bij deze camping geen mogelijkheden om foto's erbij te zetten. Jammer. We hebben weer een paar hele mooie er tussen zitten.
Veel groetjes van ons down under.
24 Oktober 2007 - 10:26
Janny:
...dolfijnen in het water..dat spreekt helemaal tot de verbeelding:schitterend!
Geniet van de mooie dagen, wij hebben de zomer nu definitief achter de rug. Fall has arrived!
Weet je, het is ook heel leuk om de berichtjes van de anderen te lezen! Ik zie namen voorbij schieten die ik ook nog ken uit onze 9 jaar Geijsteren.
Ff de groetjes doen: HALLO, GEIJSTEREN! :D
oxox van ons uit Michigan! -
24 Oktober 2007 - 17:01
Anneke:
Hoi lieverds,
Fijn dat jullie zo'n mooi weer hebben. Hier heeft het al gevroren.Brrrrr. Als ik het goed begrijp wordt dat weer een avondje film kijken. Verheug me er nu al op. Tot schrijfs. xxxxxx -
24 Oktober 2007 - 17:04
G.J.:
Heej leuk om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben daar aan de andere kant, hier (in geijsteren)loopt alles als een tierelier,(wat dat ook mag zijn), geniet ervan , en wat betreft Richard,Hij is nog niet betrapt met z'n hoeven op het bureau, wel met zijn hoofd (slapend) maar dat mag de pret niet drukken, GRAPJE !!!!! Groeten uit het voor jullie zeer verre Swolgen City.