In Curacao
Door: Annemie
Blijf op de hoogte en volg Berry en Annemie
05 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam
Toch even, ook al is het maar 9 dagen, een berichtje vanuit het warme Curacao.
Na een voorspoedige maar lange reis, zijn we vrijdagavond aangekomen.
Zo lang mogelijk opgebleven om de jetlag te minimaliseren. Dit lukte redelijk.
Zaterdag een heerlijk luie dag aan het strand gehad. De snorkelmogelijkheden zijn super, dus maar een eigen snorkelset aangeschaft. Dit was goedkoper dan een paar dagen huren!
Zondag weer een poging tot duiken gedaan!
Berry is het weer gelukt, Annemie helaas weer niet. Maar Berry heeft weer genoten van zijn duikavontuur! Het blijft toch heel speciaal.
Vandaag zijn we naar Willemstad zelf gegaan. Heerlijk toeristje gespeeld: rondgelopen, winkels bezocht, over de pontbrug gelopen naar Otrabande, en in Punda heerlijk rondgekeken en geslenterd. Morgen gaan we een eilandtour doen, zodat we de meeste toeristische dingen kunnen bekijken. De rest van de week zien we nog wel. Alleen staat wel vast dat we vrijdagavond alweer vertrekken. :-(
Het weer: het is hier superwarm weer, om niet te zeggen erg benauwd weer. Maar omdat we aan zee zitten, en er een behoorlijke wind waait, is het prima uit te houden. Wel goed uitkijken met de zon, want die knettert er op los. Dus we blijven smeren :-)
That's all folks.
Warme groeten, B&A