Nog steeds Auvergne
Door: Annemie
Blijf op de hoogte en volg Berry en Annemie
26 Juni 2011 | Frankrijk, Saint-Nectaire
Eigenlijk is hier niet zoveel te melden, behalve dat we genieten van de schitterende omgeving, de vergezichten, het schitterende weer, enz. enz.
Theo kan hier prachtig fietsen, en we hoorden dat de Tour de France op 8 juli Super Besse als aankomstplaats heeft. Dus dan kijk je even anders hier tegen de omgeving aan. Super Besse is een echt wintersportstadje.
De kaas waar St. Nectaire bekend om staat, is erg lekker. De streekgerechten zijn er natuurlijk op aangepast. Mmmm.
Ik zet er een paar foto's bij ter illustratie.
Wij
26 Juni 2011 - 13:11
Janny:
Wij zijn ook weer thuis van onze reizen (FLorida, Washington DC en Ton hangt in de lucht vanuit China).
Prachtige foto's...wordt je zelfs rustig van als je naar het plaatje kijkt! Jullie zullen wel compleet relaxt zijn ;) Geniet ze! Wij gaan hier de was doen en weer inpakken..donderdag vliegen we naar Nederland. Wanneer zijn jullie terug van jullie reis? ox -
27 Juni 2011 - 14:34
Roos:
Hoi geniet er nog maar van over een paar dagen is het voor jullie weer voorbij. Hier is het heet vandaag zo'n 33 gr, morgen zou het zo'n 35 gr worden en dan is het weer voorbij dan moeten we weer de jas aan. Vanmorgen heeft de makelaar foto's van ons huis gemaakt vandaag nog gaat het de verkoop in spannend hoor.
Groetjes