Verjaardag Berry bij Mount Cook - Reisverslag uit Mount Cook, Nieuw Zeeland van Berry en Annemie Vink - WaarBenJij.nu Verjaardag Berry bij Mount Cook - Reisverslag uit Mount Cook, Nieuw Zeeland van Berry en Annemie Vink - WaarBenJij.nu

Verjaardag Berry bij Mount Cook

Blijf op de hoogte en volg Berry en Annemie

18 November 2007 | Nieuw Zeeland, Mount Cook

Ja, ja. Het is gelukt. Hij is 50 geworden in Nieuw-Zeeland.
Wij willen jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie sms'jes, berichtjes goede wensen, enz. enz.
Degenen die aan het boek voor Berry meegewerkt hebben nog eens extra bedankt. Het was een superverrassing voor hem! Hij was er heel blij mee.
Nou, dan even gauw updaten.
Ik was nog vergeten te vertellen dat we in Dunedin de steilste straat van de wereld nog gauw bezocht hebben. Verhouding: 1:2,86. Klopt het dan dat wij dat omgerekend hebben tot ruim 34% stijging? Laat maar weten, de wiskundigen onder jullie.
Vandaag zijn we eerst begonnen met Berry te verrassen voor zijn verjaardag met ballonnen, slingers, ontbijt en de kadootjes.
We zijn daarna aangereden richting Mount Cook. Het weer is hier prachtig (zo'n 22 gr. met stralende zon), dus Mt. Cook is heel goed zichtbaar.
De route er naar toe was natuurlijk weer schitterend. Zoveel dichter je erbij komt, zoveel indrukwekkender wordt het plaatje.
We hebben ons gesetteld op een DOC camping, oftewel een staatsbosbeheer camping aan de voet van Mt. Cook. Vanavond hebben we lekker gegeten in een restaurant in Mt. Cook Village, heerlijk.

Hier laten we het even bij.
Ik probeer er weer wat foto's bij te zetten.

Veel groeten, en nogmaals bedankt iedereen.

• 18 November 2007 - 09:11

Rich En Anne:

hee bertus,heel hartelijk gefeliciteerd met je 50e verjaardag!!!!! vier em goed daar en we drinken er een op je!!!!!! heel veel plezier en veel groeten van ons!!!!!

• 18 November 2007 - 10:09

Rob & Suzan:

Gefeliciteerd Berry!!! 50 jaar.
    Nog aan het vieren of liggen jullie al weer onder zeil?
    We hebben net met veel plezier eindelijk eens tijd vrij gemaakt om al jullie reisverslagen vanaf 25 oktober door te lezen.
    Er kwamen langzaam weer allerlei herinneringen bovendrijven. Lijkt me heerlijk voor jullie om, nu je voor de tweede keer in Nieuw Zeeland bent, nog bewuster van alles te genieten. Vooral die wandeltochten en het schapen scheren. Je ziet niet alleen de mooie natuur van Nieuw Zeeland maar je beleeft het ook nog eens. Is Nieuw Zeeland nu ook heel anders omdat je in een ander seizoen reist dan de vorige reis of is de sfeer hetzelfde?
    Helaas worden we op dit moment zodanig geleefd door een aantal zaken waaronder de nieuwbouw van onze woning (schuren, ontvetten, plamuren, verven, schuren, verven etc.)dat onze sociale contacten er wel enigzins onder te lijden hebben.
    Afgelopen vrijdag waren Hay en Mien 52 jaar getrouwd. Gefeliciteerd Annemie & Berry met je (schoon)ouders! Helaas dachten wij er te laat aan. Gaan er vanmiddag toch maar even naar toe. Maar eerst nog wat verven in de kou(speciale verf gekocht die je kunt gebruiken vanaf 0 graden).
    Je zult het wel al gehoord hebben maar het vriest in Nederland en we hebben al een aantal keren onze autoruiten moeten krabben. Dus geniet nog maar even van jullie zonnige vakantiedagen!

Heel veel groetjes van Rob en Suzan!

• 18 November 2007 - 10:38

Jan:

Hoi Berry!
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Het lijkt me helemaal geweldig om deze mijlpaal in zo'n prachtige omgeving te bereiken. Alles wat ik tot nu toe gezien en gelezen heb ziet er even indrukwekkend uit. Het gaat wel kriebelen! Nog heel veel plezier met z'n allen en ik kijk weer uit naar jullie volgende bericht.
    Groeten,
    Jan

• 18 November 2007 - 13:57

Anneke:

Hé broertje, heb je nou veel moeite moeten doen om zo'n achtergrond bij jou verjaardagfoto te ontwerpen??
    Liefs je sussie

• 18 November 2007 - 14:14

Karin:

Yeaahhhh Berry, Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag!! Een mooiere dag kan het toch haast niet zijn he?! (Hebben jullie ons smsje gehad? en die van opa en oma?) Liefs Kaatje xx

• 18 November 2007 - 14:53

Janny:

...goed geslapen na al die wijn die we 'op jou' hebben gedronken!

Ton en Janny

• 19 November 2007 - 20:01

Gary And Maree:

Wow it looks like you'e seen it all,from the Cape to the Bluff. Looks like you've had a great time in NZ. Enjoy the rest of your holiday and happy birthday to Berry from all us Kiwis. PS Stay away from those sheep it looks like hard work.

• 20 November 2007 - 07:25

Theo En Manita:

Hello guys
    Wij waren erbij en daar waren we maar wat blij om. Een verjaardag om niet te vergeten. 's-Avonds nog naar de sterren gekeken !!! A birthday to remember.
    Tot morgen in Hanmer Springs.

• 21 November 2007 - 21:51

Angele:

aan de foto`s te zien heb je een leuke verjaardag gehad,dit maak je ook maar een keer mee dat jou verjaardag zo ver word gevierd,gefeliciteerd maar dit had ik al een keer eerder gedaan.het ga jullie goe.
    angele

• 27 November 2007 - 14:06

Jet:

Geniet nog eventjes van al dat mooie.....
    Een goede reis en tot spoedig... Liefs Jet en famieli